Keszthely Kistérségi társulás KKTI
Bókaháza
Esztergályhorváti
Gétye
Gyenesdiás
Karmacs
Keszthely
Sármellék
Szentgyörgyvár
Vállus
Várvölgy
Vindornyafok
Vindornyalak
Vonyarcvashegy
Zalaapáti
Zalaszántó
Zalavár
Összes település
Keszthely Kistérségi társulási Iroda
Keszthely társulásspacerSZSZKspacerCivilfórumspacer

Ma: Emánuel napja van
-

2023 Március

+
VHKSzCsPSzo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Ugrás a mai napra

Támogatók

AT-HU.NET

EU REGIONAL POLICY

banner

Május közepéig tart a Szerelmes Kalandtúra

printerfriendly

2022. április 27. 10:00:19

Minimum 7 feladatot kell teljesíteniük a Szerelmes Kalandtúrázóknak. Nyolcadszor indult el Keszthelyen a párkapcsolat ápoló programsorozat. A májusig tartó játék során szabadtéri, otthoni és közösségi feladatokon is részt lehet venni. Legutóbb az egészségtudatos családalapítás előadáson gyűjthettek igazolópecsétet a párok.


Fontos tisztában lennie a szervezete működésével annak, aki kisbabát szeretne. Ugyanennyire lényeges annak is, aki egyelőre nem tervez családot alapítani. Ám nem csak a hölgyeknek, a férfiaknak is érdemes követni a ciklusok változását. Erről tartottak előadást a Szent Család Templomban. Az egészségtudatos családtervezés sok párnak segített már korábban is. A hétköznapi tárgyakkal illusztrált előadás célja, hogy könnyebben megértsék a párok a folyamatot.

„Az a tapasztalatunk, hogy nagyon kevés információ jut el ebben a témában az emberekhez. Ha meghallják, hogy természetes családtervezés, vagy ehhez hasonlatos dolgok, akkor sokszor rossz élmények, rossz sztereotípiák ugranak be. Holott ez egy nagyon letisztult és tudományosan is alátámasztott módszer meg információk.” - mondta el Csermák Tamás cikluskövetés-oktató.

A program része volt a Szerelmes Kalandtúrának. A szervezők tíz feladattal készültek a pároknak. Ezekből minimum hetet kell teljesíteniük. Kalandjátékok, közös főzés, kéz a kézben fotó, öröknaptár készítés is szerepel a teendők között.

 „A szabadulószobákban voltunk, pontosabban a Festetics szabadulószobában , illetve a GyenEscape-en voltunk, illetve csináltunk egyéni feladataokat is. Ezeket a szívesség adok-kapok feladatokat például. Voltunk még valamin? Egy előadáson, a Hevesi Krisztina előadásán, eddig ennyi. A többi az még tervben van, meg most itt voltunk.” - osztották meg Víghné Cserpes Melinda és Vígh Zoltán.

A Szerelmes Kalandtúra célja, hogy minőségi időtöltést, párkapcsolati feltöltődést nyújtson a jelentkezőknek. Ezeket játékosan valósíthatják meg. A kaland május 13-ig tart. Az igazolófüzeteket 12-ig kell leadniuk a szerelmeseknek.
Forrás: Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

vissza
Keresés
  
spacer
Hírlevél
Email cím

spacer
 

Keszthely- és környéke Kistérségi Többcélú Társulási Iroda
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 42., tel: 83/515-490, fax: 83/515-494,
email: iroda@keszthelytarsulas.hu

© Moksaphoto