Keszthely Kistérségi társulás KKTI
Alsópáhok
Balatongyörök
Bókaháza
Esztergályhorváti
Gétye
Gyenesdiás
Karmacs
Keszthely
Sármellék
Szentgyörgyvár
Vállus
Várvölgy
Vindornyafok
Vindornyalak
Vonyarcvashegy
Zalaapáti
Zalaszántó
Zalavár
Összes település
Keszthely Kistérségi társulási Iroda
Keszthely társulásspacerSZSZKspacerCivilfórumspacer

Ma: Borbála, Barbara napja van
-

2023 December

+
VHKSzCsPSzo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ugrás a mai napra

Támogatók

AT-HU.NET

EU REGIONAL POLICY

banner

Bajban van az Állatvédelmi Járőrszolgálat

printerfriendly

2022. április 29. 09:30:57

Elfogyott az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének pénze. A dráguló állatorvosi és más költségek miatt nem tudják fedezni a kutyák etetését és az ivartalanítási akciójukat sem. Kérik, aki tud, segítsen!


Éheztetett, bántalmazott, rossz körülmények közt tartott állatok mentésével foglalkozik elsősorban a zalai Állatvédelmi Járőrszolgálat. Egy évvel ezelőtt ivartalanítási akciót is hirdettek. Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen térítésmentesen végezték el a beavatkozásokat. A nehéz helyzetben lévő kutyatulajdonosoknak nyújtott segítség célja az volt, hogy kevesebb gazdátlan állat legyen.A szolgálat bajba került, nem bírnak megnövekedett költségekkel. A közösségi médiában tettek közzé segítségkérő felhívást. Jelenleg is 12 kölyökkutya keresi náluk a gazdáját és ez tavassza l általában tovább növekszik.

Igaz Klaudia, az egyesület elnöke: „Ne fogjuk tudni bírni ezt tovább. Azt kell, hogy mondjam, nem telt el még 24 óra azóta, hogy ezt a felhívást közzé tettük, nagyon sokan segítettek. Most már kezdek egy kicsit megnyugodni. De ahhoz, hogy tényleg stabilan tovább tudjunk működni és azokat a plusz dolgokat, mint az említett ivartalanítást is el tudjuk végeztetni az állatorvosokkal, ahhoz nagyon nagy szükség van a további segítségekre.”

A legfontosabb az lenne, hogy további támogatókkal egészüljön ki a bázisuk. Ha csak havi ezer forintokkal segítenek nekik, az már számukra egy kiszámítható bevételt jelent. Az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének számlaszáma megtalálható a civil szervezet közösségi oldalán és a Keszthelyi Televízió felületein is.

Az állatvédelmi szolgálat közösségi oldala és számlaszáma itt érhető el
Forrás: Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

vissza
Keresés
  
spacer
Hírlevél
Email cím

spacer
 

Keszthely- és környéke Kistérségi Többcélú Társulási Iroda
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 42., tel: 83/515-490, fax: 83/515-494,
email: iroda@keszthelytarsulas.hu

© Moksaphoto