Keszthely Kistérségi társulás KKTI
Bókaháza
Esztergályhorváti
Gétye
Gyenesdiás
Karmacs
Keszthely
Sármellék
Szentgyörgyvár
Vállus
Várvölgy
Vindornyafok
Vindornyalak
Vonyarcvashegy
Zalaapáti
Zalaszántó
Zalavár
Összes település
Keszthely Kistérségi társulási Iroda
Keszthely társulásspacerSZSZKspacerCivilfórumspacer

Ma: Emánuel napja van
-

2023 Március

+
VHKSzCsPSzo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Ugrás a mai napra

Támogatók

AT-HU.NET

EU REGIONAL POLICY

banner

Bajban van az Állatvédelmi Járőrszolgálat

printerfriendly

2022. április 29. 09:30:57

Elfogyott az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének pénze. A dráguló állatorvosi és más költségek miatt nem tudják fedezni a kutyák etetését és az ivartalanítási akciójukat sem. Kérik, aki tud, segítsen!


Éheztetett, bántalmazott, rossz körülmények közt tartott állatok mentésével foglalkozik elsősorban a zalai Állatvédelmi Járőrszolgálat. Egy évvel ezelőtt ivartalanítási akciót is hirdettek. Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen térítésmentesen végezték el a beavatkozásokat. A nehéz helyzetben lévő kutyatulajdonosoknak nyújtott segítség célja az volt, hogy kevesebb gazdátlan állat legyen.A szolgálat bajba került, nem bírnak megnövekedett költségekkel. A közösségi médiában tettek közzé segítségkérő felhívást. Jelenleg is 12 kölyökkutya keresi náluk a gazdáját és ez tavassza l általában tovább növekszik.

Igaz Klaudia, az egyesület elnöke: „Ne fogjuk tudni bírni ezt tovább. Azt kell, hogy mondjam, nem telt el még 24 óra azóta, hogy ezt a felhívást közzé tettük, nagyon sokan segítettek. Most már kezdek egy kicsit megnyugodni. De ahhoz, hogy tényleg stabilan tovább tudjunk működni és azokat a plusz dolgokat, mint az említett ivartalanítást is el tudjuk végeztetni az állatorvosokkal, ahhoz nagyon nagy szükség van a további segítségekre.”

A legfontosabb az lenne, hogy további támogatókkal egészüljön ki a bázisuk. Ha csak havi ezer forintokkal segítenek nekik, az már számukra egy kiszámítható bevételt jelent. Az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének számlaszáma megtalálható a civil szervezet közösségi oldalán és a Keszthelyi Televízió felületein is.

Az állatvédelmi szolgálat közösségi oldala és számlaszáma itt érhető el
Forrás: Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

vissza
Keresés
  
spacer
Hírlevél
Email cím

spacer
 

Keszthely- és környéke Kistérségi Többcélú Társulási Iroda
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 42., tel: 83/515-490, fax: 83/515-494,
email: iroda@keszthelytarsulas.hu

© Moksaphoto